Opleiding ‘Basistechnieken heren knippen’

Omdat er grote behoefte was aan een opleiding ‘Heren knippen’, hebben wij een kortdurende opleiding ‘Basistechnieken heren knippen’ ontwikkeld. Zo kun je leren zelfstandig heren naar wens te knippen. Dus geen trucjes, maar een volwaardige opleiding waarbij alle aangeleerde kniptechnieken voldoen aan de hoogste eisen en je dus vol zelfvertrouwen aan de slag kunt. Wil je doorgroeien of specialiseren tot ‘Barbier’, dan heb je hier een hele goede vooropleiding aan.

De opleiding bestaat uit;

  • Materialen leren hanteren
  • Kniplijnen leren kennen
  • Inzicht krijgen in het knippen
  • Zelfvertrouwen opbouwen
  • Praktijkervaring opdoen

Omdat wij kwaliteit heel hoog in ons vaandel hebben staan, sluit je deze opleiding af met een examen en ontvang je bij het met goed gevolg afleggen ervan een certificaat. Het examen voldoet aan de wettelijke eisen!

Deze kortdurende opleiding valt onder onze “zomerschool” dat betekent dat je in juli en augustus 5 weken op maandag- en woensdagavond van 18:30-22:00 uur les hebt. Eind augustus is dan het examen gepland.

Modellen

Het is de bedoeling dat je zelf heren meeneemt om te knippen. De eerste 3 lessen 1 heer en de overige 7 lessen 2 of 3 heren. Het aantal modellen dat je per les mee kunt nemen hangt natuurlijk ook af van hoe snel jij vordert.

Er is in deze periode ruimte voor maximaal 2 weken vakantie!